pixel

Нов фирмен магазин на Оргахим отваря врати в София

orgahim

Оргахим отвори нов фирмен магазин в София на бул. „Шипченски Проход“, между улиците „Борис Христов“ и „Хемус“ , съвсем близо до пазар „Ситняково“. Това е петият по рода си обект в България и предлага на своите клиенти богата гама от бои, лакове, мазилки и съпътстващи продукти. Тук потребителите може да намерят пълен асортимент на добре познатите брандове Леко, Хамелекон, Deko Professional, Protecta както и да тонират бои по свой избор в хиляди цветови комбинации. Работното време на магазина е от понеделник до събота от 9:00 до 20:00ч. и в неделя от 9:00 до 18:00ч.

Оргахим АД е най-големият производител на бои, лакове, смоли и анхидриди в България и една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа. Дружеството има над 110 годишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти. Компанията има над 2000 продукта, 400 служители, 5 фирмени магазина, 9 дистрибутора и партньори в цялата страна.

За повече информация:  Прес офис – 02 987 81 30
Антония Базолева –  [email protected]   0887 205 678
Лиляна Загорчева –  [email protected]  0888 747 097

Оргахим

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: