pixel

Над 70 нови фирми изложители в Българска строителна седмица

stroitelna sedmitza

Международното изложение Българска строителна седмица разширява своите мащаби и продължава да привлича български и чуждестранни компании. Над 70 до този момент са новите фирми изложители в специализирания форум, който ще се проведе от 15 до 18 март в Интер Експо Център – София.

Това ще бъде 17-ото поредно издание на Българска строителна седмица, отчитаща ръст от над 30% в броя на изложителите и заетите площи спрямо последното издание. Свои щандове ще разположат компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция и Молдова.
Форумът отново ще събере под един покрив представителите на целия строителен сектор – водещи български и международни производители, дистрибутори, търговци, клиенти, инвеститори, експерти и иноватори. През тази година са включени и три нови тематики – „Дървото в конструкциите“, „Реновиране на домовете“ и „Енергийна ефективност“, съобщават fakti.bg.
Изложението ще бъде придружено от богата съпътстваща програма, обещават организаторите. В нея са включени семинари за актуалните проблеми, фирмени презентации, тематични лекции, както и професионални обучения в сферата на 3D проектирането. На 17 и 18 март Стоян Начев от Graphic Ground ще проведе събитието „SketchUP – 3D проектиране за всеки“ и уъркшопа: „Първи стъпки в 3D проектирането със SketchUP“.
Партньори на изложението са Градът Медиа Груп, Българската асоциация за изолации в строителството, Сдружение Български врати и прозорци, Българският съвет за устойчиво развитие, Камарата на архитектите в България, Университетът по архитектура, строителство и геодезия, planetfair – Германия, Ivo Duerr International – Австрия, WellDone – Гърция, Majorexpo – Турция.
Паралелно с Българска строителна седмица ще се проведе международното изложение Security Expo 2017, ориентирано към българските и чуждестранните лидери в сектора на сигурността.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: