pixel

„Мостовик” ще строи Океанариума в Бургас

бургас

Източник: dariknews.bg

Единствената постъпила оферта за строеж на „Парк Океанариум“ е от “Обединение Мостовик Бургас”. Специална комисия от общински съветници и представители на общинска администрация се произнесе с „да” за окомплектоването на документите в нея.

След подаването на офертата, Павел Сатонкин от фирма „Мостовик” каза: “Искаме да инвестираме в Бургас заради добрия инвестиционен климат тук и заради постоянно увеличаващия се туристически поток. Ако бъдем одобрени, имаме готовност да започнем изпълнението на проекта в края на годината”,

Океанариумът ще бъде изграден в североизточната част на парк „Езеро“ от концесионер, който трябва да го проектира, построи и поддържа. По предварителни изчисления той трябва да струва 109 194 942 лева.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: