pixel

Метални покривни системи за нови проекти или за модернизация

Morin Corporation

Morin Corporation е специализирана във валцоването на архитектурни системи за стени и метални покриви с по-голям размер. Произвеждат над 100 профила архитектурни панели за всякакъв размер на обекта. Наред с панелите, Morin Corporation предлага пълен набор от метални облицовки, които включват перфорации, ъгли, координирани жалузи, крепежни елементи и пресовани елементи по поръчка.

SWL профилът използва два тесни ръба на всеки панел. За допълнително заздравяване, панелите могат да бъдат произведени на място. Профилът SWL е част от серията Architectural Design Panels, която предлага:
– скрита конструкция с клипс и закопчалка;
– подходящ за нови проекти или за модернизация;
– предлагат се всички покрития от PVDF.

Morin Corporation

Тези метални покривни системи са без механични шевове и са проектирани да отвеждат дъждовната вода. Поради това за тази категория метални покривни панели се изисква минимален наклон 3:12. Панелите BCR изискват солидна основа за монтаж.

Снимки: Morin Corporation

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: