pixel

Масови ремонти на кварталните улици в София

ремонт

Досега 37 вътрешноквартални улици са ремонтирани, в момента се работи на още 8 пътни обекта в кварталите, обяви кметът на София Йорданка Фандъкова при проверка на ремонта на ул.“Република“ в район „Надежда“.

Изпълнява се цялостен ремонт на ул. „Република“, която е с дължина 1.2 км, тротоарите са асфалтови, пътните платна с паважна настилка. Общата стойност на ремонта е 680 000 лв., посочи също кметът, цитирана от Столична община.

Ремонтирани са и ул. „Врабча”, ул.”Маестро Кънев”, ул.”Бойчо Огнянов”, ул.”Иван Попов”, улици в кв. “Манастирски ливади”, улици в район „Панчарево”.

По програмата за ремонт на тротоари са изпълнени 39 180 м2 настилки с приблизителна дължина 21 км. По програмата за текущ ремонт на улици са изградени 79 броя напречни неравности и повдигнати пешеходни пътеки, подменени са 721 броя ревизионни шахти и улични оттоци, ремонтирани са 9350 м еластични огради.

Към момента са изпълнени ремонти на 19 моста, 6 улици и булеварди. В момента се изпълняват и кръстовището на две нива бул. „П.Яворов” – бул. „Симеоновско шосе”, изгражда се бул. „Копенхаген” от ул.”Обиколна” до „Самоковско шосе”, както и надлез по „Цариградско шосе” при бул. „Копенхаген” и др.

Източник: dir.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: