pixel

Три паралелни международни изложения през март в София

forum

Българска Строителна Седмица, SofiaLogExpo и Security Expo ще се проведат за първи път паралелно  от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София. Международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство, специализирано изложение за логистика, складова техника и оборудване и XXI издание на специализираната изложба за пожароизвестяване, видеонаблюдение и оборудване на „интелигентни сгради“ се очаква да  привлекат значителен посетителски интерес. Провеждайки се едновременно, форумите ще представят нови идеи и възможности, като по този начин ще увеличат ефекта за деловите участници и изложителите, за потребителите на продукти и услуги в трите сектора.

Sofia LogExpo  ще предложи място за В2В среща на професионалисти, ангажирани във веригата от услуги, насочени към логистично осигуряване, дистрибуция и складиране на стоки, както и на производителите, дистрибуторите и търговците на тези стоки.

Събитието има за цел да предостави професионална платформа за представяне на иновативни проекти, най-съвременни комуникационни и информационни системи за управление на материални потоци, специализирани транспортни средства, гъвкави складови решения и цялостно складово управление.  През първия ден на изложението ще се проведе семинар  за  цялостни ERP решения в логистиката.

Своето 21-о издание ще отбележи и международната специализирана изложба Security Expo. Организирано от Агенция Булгарреклама и Българската търговско-промишлена палата,  събитието ежегодно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Security Expo е най-големият и важен форум в този сектор за България и една от най-авторитетните изложби за сигурност и безопасност на Балканите. Security Expo е мястото, където модерните продукти и услуги се срещат с потребителите на смарт технологиите.

Компании,  развиващи се в областите, представени от Security Expo и Българска Строителна Седмица, ще бъдат представени на специална демонстрационна зона „Мисия в услуга на Майстора“, създадена съвместно с предаването „Мисия Моят Дом“. Представители на самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на своите продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа и след това излъчвана в сайта на предаването.

Петото издание на годишната конференция BUILDINGREEN ще се проведе през първия ден на на 14-ата международна специализирана изложба Българска Строителна Седмица. Основни теми ще бъдат последните тенденции при енергийната ефективност на сградите и санирането на сградния фонд – приоритети, стратегии и политики 2014–2020. През втория ден на изложбата ще се състои форумът „Да събудим строителството“, който ще се опита да привлече интереса на всички участници, предоставяйки им възможност да се срещнат, да обменят информация и идеи със строителни компании, архитекти, проектанти и инвеститори, свързани с развитието на строителния бранш.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: