Марисан в Топ 3 на компаниите по качество на продуктите в България, според Forbes

marisan

Дългогодишният труд на всички специалисти, работещи в Марисан за пореден път бе оценен на престижно събитие – Бизнес наградите на списание Forbes България за 2014г. Форматът на конкурса се провежда ежегодно като основната му цел е да популяризира предприемаческата дейност, да оцени постигнатото от компаниите през годината и да насърчи правенето на бизнес в тежка икономическа обстановка като тази в България.

На 12.01.2015г. бе проведена церемония по връчване на Бизнес наградите на Forbes за 2014г. Между спонсорите на събитието бяха Mtel, EY, Dinevi Group, Turkish Airlines, TRADER.BG, а почетното жури на конкурса бе съставено от специалисти с дългогодишен опит в образованието, финансовия сектор, макроикономическите анализи, start-up инкубаторите, фармацевтичния бизнес и други. Състезанието премина в 8 различни категории като компаниите, които взеха участие бяха 55, а подалите кандидатури – 90. Измежду финалистите на конкурса бяха доказани компании с дългогодишен опит като Samsung, VM Ware, Aurubis, All Channels Communications, ScaleFocus, FoodPanda, Adecco, Загорка, Мусала Софт и други.

Категорията, в която Марисан бе основен претендент за призово място бе „Качество на продуктите“. В конкуренцията на 11 доказани компании, в т.ч. и водещи IT фирми като Телерик и лидери в банковия сектор като Пощенска банка, Марисан зае почетното трето място.

Къде се крие стойността на тази награда?

Ние, от Марисан, отчитаме постижението ни като истински значимо поради редица причини. Най-важната от тях е насочена към нашите клиенти и партньори, защото тази награда е поредното потвърждение за качеството на нашите продукти. Награда, дошла от водеща бизнес медия – независима и обективна.

Политиката на Марисан винаги е била насочена към пазара, към всеки един – от обикновения любител, до проектанта с дългогодишен опит. Това прави наградата в конкретната категория още по-ценна, защото тя материализира ежедневните усилия, които влагаме с цел да задоволим нуждите на нашите клиенти и партньори, да им осигурим доказано качество на достъпна цена. Тя е пореден израз за сигурността на потребителския избор и качеството на продуктите с производител – Марисан.

Отличието в категория „Качество на продуктите“ е значимо и поради факта, че Марисан е компания с изцяло български капитал, оперираща в сектор със силна конкуренция от западни компании, силно волатилен и неотдавна претърпял опустошителна криза. Конкуренцията на водещи български и международни компании от технологичния сектор, характеризиращи се с изключително динамично развитие на продуктовото си портфолио поради секторната специфика и утвърдила се финансова институция като Пощенска банка, е още едно доказателство, че производството на индустриални стоки в България, все още може да се конкурира успешно със сектори, двигатели на икономиката в световен мащаб.

Признанието е още един мотиватор за нас, не само да поддържаме нивото, което сме достигнали, но и перманентно да се подобряваме, за да можем да ви предоставим качествени продукти с европейско качество!

marisan

ягяаогяоаг

marisan

gasdfg

marisan

gasdg

marisan

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: