pixel

Лондон с нова луксозна перла

лондон

Източник: fakti.bg

Интересът на най-богатите хора на света към придобиването на луксозни имоти в Лондон не спира. Несъмнено търсенето на подобни апартаменти не убягва от погледа на крупни строителни предприемачи. Доказателство за това е поредният комплекс, който ще бъде изграден в британската столица.

Неговото име е Royal Wharf и ще бъде разположен на площ от 15 хектара в близост до р. Темза, до кралските докове. За мащабите на проекта най-точна представа дават цифрите. Планира се да бъдат построени 363 000 кв.м жилищна площ, 3385 апартамента, училище, офисни и търговски площи, ресторанти за 10 000 посетители плюс цялата необходима инфраструктура за нормалното функциониране на комплекса.

Royal Wharf ще бъде свързан с центъра на Лондон посредством метро, а през 2018 г. се предвижда да има железопътна и речна връзка.

„Проектът е един от най-мащабните в британската столица за последните няколко години”, припомнят от консултантската компания Knight Frank.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: