pixel

Лиляна Павлова ще открие конференция за предизвикателствата при изграждане на ПСОВ

ПСОВ

Източник: vestnikstroitel.bg

На 3 декември (понеделник) в 9.00 ч. министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще открие научнопрактическата конференция „Предизвикателствата при изграждането и експлоатацията на ПСОВ”. Форумът ще се проведе в зала „Средец” на хотел „Шератон”. Той е организиран от Камарата на строителите в България и Българската асоциация по водите с медийното партньорство на в. „Строител”.

Конференцията се провежда за втори пореден път.

Сред официалните гости на събитието, които ще се включат активно и в дискусиите, е и Ивелина Василева, зам.министър на околната среда и водите. Тя ще представи напредъка по изпълнението на ОП „Околна среда”.

Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Добромир Симидчиев ще презентира новите промени в Закона за водите и предизвикателствата при пуска и експлоатацията на ПСОВ.

Форумът ще продължи с дискусии за затрудненията при осъществяване на проекти по ОП „Околна среда”, но ще се представят и добрите практики досега в областта. Видни експерти от водния сектор ще изнесат презентации за съвременните тенденции при изграждането и експлоатирането на ПСОВ.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: