pixel

Свирещи стълби

стълби

Източник: fakti.bg

Забързани в ежедневието и сблъсквайки постоянно с еднообразието на улиците, често търсим нови и нови места, където да избягаме. За това не са необходими много пари, а по-скоро оригинални идеи. Даже не е необходимо да ходите някъде. Доказват ни го група ентусиасти, направили лек „ремонт” на стълбите на една от метростанциите в шведската столица.

Всички жители и гости на Стокхолм, минавайки през спирка Odenplan остават приятно изненадани от факта, че могат да … свирят с крака. Звучи странно, но в действителност е много просто – стълбите са така направени, че стъпвайки върху тях те издават звук като от пиано.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: