pixel

Започва ремонт за 5 млн. на бул. „Вл.Варненчик”

булевард „Владислав Варненчик”

Източник: dir.bg

Ремонтът на варненския булевард „Владислав Варненчик” започна. Отсечката между булевардите „Република” и „Мария Луиза” ще бъде изцяло преасфалтирана за началото на туристическия сезон.

Дотогава в отделни участъци от трасето поетапно ще бъде въвеждана временна организация на движението с двупосочно разминаване на автомобилите в едното платно.

Маршрутите на автобусите от градския транспорт ще останат непроменени и всички спирки ще бъдат обслужвани.

От години булевардът не е ремонтиран и целият е в кръпки и огромни коловози. За ремонта съобщи преди дни във Варна министърът на регионалното развитие в оставка Лиляна Павлова. Той е на стойност 5 млн. лв.

Ще се работи с най-модерната машина, с която България разполага. За последните два пласта на настилката ще се използва полимер модифициран асфалт. “Хидрострой” и “Инжстройинженеринг” трябва да направят ремонта.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: