pixel

Студентският конкурс на ЕТЕМ- Re/skin R/evolution 2012 приключи

конкурс

Източник: ETEM

На 24.11.2012 в в рамките на Sofia Architecture week 2012 бяха представени и наградени победителите в студентския конкурс на ЕТЕМ- Re/skin R/evolution 2012. Задачата на тазгодишния конкурс, чието начало бе поставено през 2011 е чрез сгъване, прегъване или прорязване по прави или криви линии да се дефинира пространствена модулна структура от един лист etalbond ®.

етем

Победител е Йордан Йорданов, студент в 4 курс от УАСГ. С негово участие се разработи реален макет от etalbond ®  на така сложния му проект. Проектите на първите трима ще бъдат представени от Етем и на предстоящото през януари месец международно изложение BAU в Мюнхен.

Изложбата на работите, участвали в конкурса са изложени в НДК до 2 декември.

Изложбата

Етем България

Oснована през 1971 г. Етем заема бързо лидерските позиции в областта на алуминиевата екструзия и е сред най-обещаващите компании в Югоизточна Европа. С над 40 години опит и присъствие в секторите на проектиране и производство на архитектурни системи и профили с различни индустриални приложения, корпоративната мисия на Етем е да предоставя на своите клиенти продукти и услуги с добавена стойност.

Прочетете също: