pixel

Киров АД непрестанно разширява своите бизнес сегменти

kirov

Основана в далечната 1990 година Киров АД внaся, продава и поддържа едра и лека строителна техника, минна техника, професионални електроинструменти, автомобилно и сервизно оборудване, дървообработващи машини и много друга техника от най-добър клас. Фирмата непрестанно диверсифицира дейността си, разширява своите бизнес сегменти, модернизира услугите си, което я нарежда сред най-добрите марки в България, в категория Индустрия.

Днес, 24 години по-късно КИРОВ е доказано най-големият официален или изключителен доставчик на над 80 водещи световни производители, управлява 12 шоурума и 12 сервиза в България, сътрудничи си с над 200 по-малки дистрибутори в 50 местни града.

kirov

ФИРМЕНИ ЦЕННОСТИ

Стремежът на КИРОВ е винаги да бъде символ на качество, надежност и отговорност и да прави работата на своите клиенти по-лека, по-производителна и по-печеливша, да предлага най-новите решения на пазара, предоставяйки и навременното, надеждно следпродажбено обслужване.

kirov

ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ И СЕРВИЗИ

Киров АД Холдинг разполага с най-голямата магазинна мрежа в страната, в градовете СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС, СТАРА ЗАГОРА, ПЛЕВЕН, РУСЕ, ВЕЛИКО ТЪРНОВО, БЛАГОЕВГРАД, СЛИВЕН.  Благодарение на нея клиентите на фирмата биват обслужвани максимално бързо и професионално. Компанията има и регионални сервизи за поддръжка на професионална, строителна и минна техника, които са неделима част от търговските обекти. Базите са оборудвани с необходимата техника и резервни части за отстраняване на всякакви повреди. Освен продажба и сервиз в търговската мрежа на Киров АД се предлага и голямо разнообразие от машини под наем:

– 12 сервиза за електроинструменти и лека строителна техника;
– 9 сервизни бази за едра строителна техника.

kirov

СЕРВИЗНИ ЕКИПИ 

Сервизните инженери в Киров АД Холдинг са над 50. Те разполагат с над 30 сервизни автомобила, отлично оборудвани с всички необходими професионални инструменти и са на разположение за бърза реакция в която и да е точка на страната. Висококвалифицираните сервизни техници имат познания в областта на двигателите с вътрешно горене, хидравликата, слаботоковата електротехника и електрониката, компресорите.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: