Казанлък с нов парк на стойност 140 хил. лева

park

На нов парк се радват вече жителите на казанлъшкия квартал „Васил Левски”. Стойността на мащабния проект надхвърля 140 хиляди лева и е реализиран със средства от Инвестиционната програма на Община Казанлък за 2015 година.

Положен е 4300 кв.м. асфалт, над 1000 кв.м. тротоарно пространство, много пейки, парково осветление, детски парк, 4 паркинга, 4 асфалтирани улици, нови шахти. В обръщение към жителите на квартала общинският съветник от ПП ГЕРБ Валентин Кралев сподели за апела на живущите там това пространство да се превърне в спокойно място за отдих.

„Благодаря на всички,които се включиха  в работните дейности тук, за да направим условията за живеене максимално добри”, това сподели кметът Галина Стоянова и изрази радостта си, че сега е просторно и има място както за възрастните хора, така и за децата. „Бъдете здрави, радвайте се на новия парк и го пазете, защото той е направен за вас”, каза още кметът Стоянова.

За доброто настроение и веселите игри се погрижи детски аниматори, а за всички малчугани имаше лакомства и балони.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: