pixel

Отлични стратегии за оформяне на пространството

Palmberg

Офисът все повече се превръща в място за гъвкава работа в екип, творчески център и форум за обмен на знания. Модулната и електрифицирана система за преградни стени Clamp на Palmberg е насочена към тази промяна и новите изисквания на съвременната офис среда и позволява създаването на нови пространства на местата, където те са необходими.

Palmberg

Независимо дали става дума за места за срещи, зони за отдих и почивка или за преграда между работните помещения, офисите с отворен план могат да бъдат ясно и същевременно открито разделени на много различни зони, независимо от структурните изисквания. Особено в големите офиси с отворен план е важно да се намери разумен баланс между комуникацията и необходимото лично пространство. Елементите Clamp с клас на звукопоглъщане А осигуряват тишина там, където е необходима. Системата за подвижни стени с променлива височина действа еднакво добре като разделител на помещенията и акустична защита. Перфорирана стена образува решетката за системата Clamp Stick & Load. С кръгли пръчки и рафтове от масивно дърво, Clamp се превръща в обикновен декоративен рафт. Големите площи са оптически разбити и предлагат място за помощни средства, които правят нашия работен свят по-ефективен и привлекателен.

Palmberg

Clamp успява да убеди и журито на международния конкурс за архитектура и дизайн. Palmberg отново е удостоена с една от най-признатите международни награди за дизайн – „Златното“ отличие на Германските награди за дизайн 2023.

Снимки: Palmberg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: