pixel

Как ще изглеждат парковете в Москва?

park moskva

На територията на руската столица към 2017 година се планира изграждането на няколко големи парка. През ноември на 2013 година стана известна ландшафтно-архитектурната концепция «Зарядье» в центъра на Москва, която представлява строителството на съвременния градски парк за целогодишен отдих на московчаните и гостите на града, съобщи ИТАР-ТАСС.

През април на 2014 бяха определени разработчиците на концепциите на новите проекти за територията на Москва – парк на «Ходинско поле», а също и на първия развлекателен център за деца – парк «Нагатинска пойма».

Представяме ви архитектурните проекти на бъдещите паркове в Москва.

park moskva

ьаожьаож

park moskva

ожьаож

park moskva

ожьаожь

park moskva

Източник: cross.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: