Как се прави 200 годишна компания?

winerberger

В света на хората успеха не винаги може да бъде измерен.

И все пак, когато си най-големият в бранша и имаш 200 годишна история, това няма как да остане незабелязано. Нещо повече – това е знак за всички нас, че да създаваш продукти, които да продаваш дълго време и с достойнство е напълно възможно.

И точно за това сме поканили на разговор Цанко Миланов, търговски директор на „Винербергер“ за България. Ако искате да разберете какво е да си най-голямата и компания в даден бранш, колко всъщност са важни високите технологии дори в производството на тухли и да зададете своите въпроси по темата – заповядайте на на 13 ноември от 18:30 часа в BH кафе-библиотека, гр. Русе (ул. Добруджа 4). Исторически обзор за „Винербергер“ от 1819г. до наши дни в глобален план ще ни даде вкуса на това какво е възможно, когато искаш да си най-добрият в световен план, а прегледа на дейността на компанията през последните 10 години в нашата страна ще ни отговори на въпроса защо това е възможно и в България. Цанко Миланов ще ни разкрие тайните на устойчивото развитие, скрити в корпоративната политика и култура на един бизнес, в разбирането колко са важни хората в една компания, защо природата е наш приятел и как трябва да я уважаваме, как иновациите са постоянна задача за мениджмънта и защо е смислено да сме социално отговорни.

Заповядайте и намерете отговор на големия въпрос:

„Как се прави 200 годишна компания?“

За повече информация: Любина Любенова – 0889111654

Инж. Цанко Миланов е роден в София през1972 г. Той е зодия Лъв, семеен, с две деца. Средното си образование получава в 30-о СОУ „Братя Миладинови” в столицата. През 1995 г. завършва ВСУ „Любен Каравелов” като отличник на випуска. През март 2005 г. постъпва при Винербергер като „Мениджър продажби“, през 2008 заема длъжността „Търговски директор“ на компанията, а през пролетта на 2013 г. поема и поста „Управител“ на дъщерната фирма Тондах България ЕООД.

Винербергер е най- големият производител на тухли в света и водещ производител на покривни системи на европейския пазар. Дейността на Винербергер обхваща всички процеси от добива на глина, производство, сертифициране на продукцията, до търговията и технически консултации. Чрез висококачествените системи за керамични стени Porotherm доставя на своите клиенти ориентирани към бъдещето решения от строителни материали с убедителни качества.

Винербергер

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: