pixel

Терафлекс® ACRYLIC

marisan

Терафлекс® ACRYLIC е еднокомпонентна уплътнителна маса, изградена на база акрилна дисперсия, предназначена за попълване и уплътняване на всички слабо натоварени фуги, разположени между строителни материали (тухли, бетон, дърво, мазилки и др.). Особено подходящ е за попълване на малки пукнатини в стени и тавани.

Терафлекс® ACRYLIC се препоръчва за попълване на пукнатини и фуги на первази на прозорци, дограми и каси на врати и прозорци, мазилки и бетонни елементи и др. Съвместим е с всички стандартни системи за боядисване и лакиране като може след втвърдяване може да бъде боядисван свободно.

Продуктът образува трайна, плътна и еластична маса с отлично сцепление към различни порести материали и повърхности (бетон, дърво, тухла, гипсови плоскости и др.). След втвърдяването си е водоустойчив и може да се използва за уплътняване във влажни помещения, но върху сухи, по време на полагането, повърхности.

Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: