pixel

Как изглежда къщата мечта

къща

Всеки човек има своя представа за къщата, в която би живял или поне би се опитал да прекара старините си. Има обаче къщи, за които няма как да не кажеш, че са красиви, стилни, разкошни и се доближават до представата за къщата мечта. Именно такава е създал испанският архитект Алберт Рубио. Bird House може да се каже, че визитната картичка на Рубио, който умело съчетава трите любими за него елемента – море, небе и крайбрежие.

архитект

Името Bird House не означава, че имотът прилича на гнездо. Просто той е разположен на самия край на скалите, откъдето се разкрива невероятна гледка към морето. Ослепително белият покрив имитира морските вълни, а френските прозорци дават възможност да се разкрие великолепната природна гледка. Доминиращият цвят е белият, който много добре контрастира с дървото и камъка, използвани при построяването на къщата.

крайбрежие

Източник: fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: