Лентови и анкерни гвоздеи и други директни крепежни елементи от Kyocera

Kyocera

Датската марка TJEP е символ на професионална технология за закрепване от 1964 г. насам. На изложението Dach+Holz в Кьолн марката, която от 2010 г. е част от японската Kyocera Unimerco Fastening, ще представи широка гама от крепежни елементи.

TJEP предлага широка гама от машини за укрепване, връзване и рязане, пистолети за пирони и скоби за дървени и бетонни основи, компресори и съответните консумативи, както и необходимите аксесоари. Гамата от оборудване за забиване на гвоздеи и скоби се състои от лентови гвоздеи, гвоздеи за бетон, щифтове, както и различно оборудване за скоби. По същия начин TJEP предлага машини за свързване, например за механично свързване на армировъчни пръти за бетон.

Гамата, представена в Кьолн, включва лентовия пирон „TJEP GRF 34/90 GAS 3G“ – изстрелваният с газ пирон с голяма сила на удара е подходящ за закрепване на покривни конструкции, летви, шперплат, дъски, дървени облицовки, подове и панели. Състои се от стабилен корпус, а дълбочината на удара се регулира индивидуално. От друга страна, „TJEP KA 4060 GAS 3G“ е анкерно шило за дървени съединители, гвоздейни плочи, перфорирани плочи, обувки за греди, ъглови съединители в строителството на дървени конструкции. Центриращият накрайник осигурява правилната позиция на пирона.

Компанията е представена на българския пазар от Евромаркет.

Снимка: TJEP

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: