Инспектираха строителните работи на Националния музеен комплекс

национален музей

Източник: focus-news.net

Министърът на регионалната развитие и благоустройството Лиляна Павлова и министърът на културата Вежди Рашидов инспектираха строителните работи на бъдещия Национален музеен комплекс в кв. 500, съобщиха от МРРБ.

В инспекцията взеха участие и президентът на „Главболгарстрой” АД Симеон Пешов, изпълнител на проекта за изграждането на Национален музеен комплекс в кв. 500, както и арх. Янко Апостолов, който спечели конкурса за изграждане на музейния комплекс. Средствата за изграждането на Музея са предоставени от Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: