pixel

HYDRO and SPLIT PROTECTION2

split protectection

Изградената на база циментова основа, система HYDRO and SPLIT PROTECTION2 се характеризира като иновативно и приложимо решение при процеси на хидроизолиране. Системата образува еластична безшевна хидроизолационна мембрана с нулево водопоглъщане, притежаваща свойството да изолира влагата и подготови дадена повърхност за полагане на облицовки в мокри помещения, различни водни съоръжения – басейни, спа центрове и други.

HYDRO and SPLIT PROTECTION2 се характеризира със свойството да издържа на редица неблагоприятни атмосферни условия и температурни колебания, като същевременно гарантира максимална защита на строителни елементи и конструкции като балкони, тераси, покриви и др.

Системата осигурява трайна и сигурна защита срещу влага при съединителни, разширителни, ъглови и други фуги, както и между отделни строителни елементи. Широкото приложение на HYDRO and SPLIT PROTECTION2 успява да гарантира екстремната якост на сцепление на хидроизолационния слой с множество строителни основи, включително метал, дърво, технически камък, керамика, акрилни покрития и др.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: