pixel

Хидрозол® WBC БИТУМНА ОБМАЗНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ

bitumna obmazna hidroizolatzia

Хидрозол® WBC БИТУМНА ОБМАЗНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ намира широко приложение при дейности по студено хидроизолиране, защита и поддръжка на различните елементи от конструкцията на една сграда, които се намират в пряк контакт с почвата. Продуктът се характеризира със здравата структура, която образува веднъж, щом изсъхне като тя не се нарушава дори и при температурни амплитуди от -30°С до +100°С.

Хидрозол® WBC БИТУМНА ОБМАЗНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ осигурява на конструкцията  еластично водонепроницаемо покритие с висока издръжливост, резистентно на напукване.

Продуктът се характеризира с добро проникване, като същевременно с това осигурява отлична адхезия и действа заздравяващо на конструкцията. Съставът му позволява да прилепва отлично към сухи и леко влажни основи, както и към различни битумни повърхности, тухли, бетон, циментови мазилки и замазки, стари битумни покрития и бои. Лесното му нанасяне изисква само четка,  без  нужда  от  предварително  нагряване.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: