pixel

Хидрозол® ХИДРОИЗОЛАЦИОНЕН ШЛАМ

hidrozol

Хидроизолацията на строителни конструкции е важна, отговорна и трудно изпълнима част от строителния процес. Тя отнема голям ресурс, но същевремнно спестява много средства и време за поддържане на построеното. Разнообразието от конструкции, повърхности и експлоатационни условия, изисква внимателно изследване на всички параметри и правилен подбор на подходящ материал.

Хидрозол® двукомпонентен хидроизолационен шлам е изграден на циментова основа. Той се характеризира със завидна еластичност и нулево водопоглъщане. Продуктът осигурява безшевна мембрана, която гарантира сигурна защита срещу влага, механични, химически и атмосферни влияния. Хидрозол® намира широко приложение в редица, различни помещения – от бани, спа-центрове и плувни басейни, до  покриви, тераси и различни резервоари, както и много други. Продуктът се характеризира със своята универсалност от гледна точка на якостта на сцепление към различни повърхности. Така не се ограничава броят строителни основи, върху които може да бъде полаган – бетонни, керамични, метални, дървени, акрилни повърхности, технически камък и т.н.

Хидрозол® е компонент от еластичната системата за хидроизолиране HYDRO and SPLIT PROTECTION². Може да се прилага на закрито и открито, върху деформируеми и недеформируеми основи.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: