pixel

Ремонтират „Цариградско шосе”

tzarigradsko

Започва рехабилитацията на бул. „Цариградско шосе” по мостовото съоръжение над бул. „Д-р Г. М. Димитров”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Движението на превозни средства в ремонтирания участък ще се извършва двупосочно само в едното пътно платно на булеварда.

От 1 април до 15 май 2014 г. включително се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” при бул. „Д-р Г. М. Димитров”. Движението на пътни превозни средства ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” в същия участък.

От 16 май 2014 г. до 25 юни 2014 г. включително ще бъде забранено влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” при бул. „Д-р Г. М. Димитров”. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в ремонтираното южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” в същия участък.

Временната организация на движението се въвежда във връзка с рехабилитация на бул. „Цариградско шосе” от надлез над бул. „Г.М.Димитров” до надлез над бул. „Александър Малинов”, включително прилежащите съоръжения, която е част от капиталовата програма за ремонт на пътна инфраструктура на София.

Столична община е уведомила за предстоящия ремонт и временна организация на движението Министерство на здравеопазването, Спешна медицинска помощ, КАТ, Столична дирекция на вътрешните работи. По настояване на кмета на София Йорданка Фандъкова на обекта ще се работи с удължено работно време включително в почивните дни.

Източник: 24chasa.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: