pixel

Хидрозол® БИТУМНА ЛЕНТА С АЛУМИНИЕВО ФОЛИО

bitumna lenta

    Хидрозол® БИТУМНА ЛЕНТА с алуминиево фолио е предназначена за изолиране на конструктивни и други видове фуги на различни сгради и съоръжения. Тя е самозалепваща и е подходяща за уплътняване на первази, водосточни тръби, ъгли в стени, между стени и подове, съединения между стени и метални конструкции и др.

Продуктът се характеризира с отлична адхезия към всякакви повърхности и изключителна устойчивост на ниски и високи температури. Алуминиевото фолио предпазва лентата от UV лъчение и придава допълнителна устойчивост на механични въздействия, а малката ѝ дебелина позволява прилепването към основата и прецизното следване на нейните неравности. Използването на битумната лента за уплътняване на критичните фуги гарантира по-висока сигурност на хидроизолационното покритие.

Хидрозол® БИТУМНА ЛЕНТА с алуминиево фолио се предлага на ролки с размери: широчина 5, 10 и 15 см и дължина 10 м.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: