pixel

Гланциран елегантен бетонов панел

Rieder

Rieder представя бетонна обвивка и фасадни панели, изработени от бетон, подсилени със стъклени влакна fibreC. Това е автентичен материал, съобразен със съвременната тенденция към естествени, екологично чисти и устойчиви материали, които постигат естетичен и модерен ефект. Здравите панели, тънки само 13 мм, дават голяма свобода за проектиране на отделни фасади. Бетонната обвивка се изтегля плавно върху сгради, ъгли и ръбове като обшивка и създава уникален материален поток.

Rieder

Гланцова текстура само за интериори: изящната текстура е акцент в интериора и елегантно привлича вниманието. Блестящата повърхност отразява светлината, а плочите придобиват различен вид в зависимост от падането на светлината.

Снимки: Rieder

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: