pixel

Ксела България изпрати 2023 г. с мащабно събитие, посветено на трудовата безопасност

Екипът на ‘‘Ксела България‘‘ изпрати 2023 г. с мащабно събитие, посветено на трудовата безопасност. То се проведе под мотото „Няма „НО“, когато говорим за нашата сигурност!“ За един ден спряхме производството и всички свързани дейности, за да обсъдим заедно политиката за безопасност и здраве в нашата компания, част от корпоративната ESG стратегия, както и конкретните мерки и процедури, имащи отношение към всяко работно място и към всеки наш служител.

В нашия ‘‘Safety day’’ взеха участие всички колеги от компанията, заети в производството, продажбите, администрацията и в екипа на центъра за технически услуги. При откриването на събитието управителят на ‘Ксела България‘‘ Борислав Дивизиев и производственият ни мениджър Анатоли Антонов изразиха недвусмислено своята ангажираност към безопасните и здравословни условия на труд в ‘‘Ксела България‘‘.

xella

Организационният екип беше подготвил шест модула: два с практическа насоченост и четири, които имаха за цел да провокират интерактивност и обратна връзка от участниците по приоритетни теми. Денят завърши със забавна викторина за проверка на получените знания, а накрая всички се насладиха на вкусно хапване!

Ксела България

Ксела България е на българския пазар от близо четвърт век и е част от Xella Group - водещ световен производител на строителните материали, доказали качеството си през годините - блоковете от клетъчен бетон YTONG и минерални топлоизолационни плочи Multipor. Xella е със седалище в Дуисбург / Германия, притежава 95 завода за производство в 20 държави и търговски организации в повече от 30 страни. В България оперират два завода – този за YTONG в София и за Multipor – в Добрич, като произведените материали се изнасят в над 10 страни от Европа и Близкия изток.

Прочетете също: