pixel

„ФАСАДА НА СЕЗОНА – ПРОЛЕТ 2014“ – Баумит

баумит

ЗАДАВА СЕ ФИНАЛЪТ НА КОНКУРСА „ФАСАДА НА СЕЗОНА – ПРОЛЕТ 2014”

Коя е най-красивата фасада според вас? Гласувайте за нея, еднократно, до 31 май, 12:00 часа на обяд. Очакват ви награди!

На зеления хоризонт се задава краят на първи етап – пролетният, от конкурса на Баумит Фасада на годината, в който се състезават 14 фасади в категории – еднофамилни, жилищни и административни сгради – ново строителство, и възстановително строителство.

По традиция, две седмици преди финала, ви представяме класиранията до момента и ви каним да гласувате за най-красивата, според вкуса ви, сграда.

До момента към първо място се е запътил Обект 12 със 75 гласа на публиката, за второ място се готви Обект 9 с 24 гласа на публиката, а претендент за трето място е Обект 6 с 15 гласа.

Вижте всички участващи фасади тук и подкрепете еднократно с „клик” до 31 май, 12:00 часа тази, която искате да спечели!

Трите фасади, събрали най-много от вашите гласове в сезона, ще се класират за първо, второ и трето място и ще „заминат” за участие на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2014”, където ще срещнат своите конкуренти – победителите от бъдещите сезони – лято, есен и зима.

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда от нашата сезонна томбола!
Баумит пожелава успех на участниците във „Фасада на сезон Пролет 2014“.

Източник: Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: