pixel

„ФАСАДА НА СЕЗОНА – ПРОЛЕТ 2013“ – Баумит

Baumit

Източник: Баумит

НОВО НАЧАЛО В ЗЕЛЕНО – КОНКУРСЪТ „ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2013“ ЗАПОЧНА С ПЪРВА ПРОЛЕТ!

Конкурсът отбелязва и своята десетгодишнина! 

Още преди да натежат люляците и ароматът на свежата пролет да ни омае, нетърпеливи разцъфнаха четиринадесет китни фасади в първия за 2013 етап от новия конкурс на Баумит – „Фасада на годината“! Докато победителите в конкурса за 2012 г., определени само преди десет дни, все още празнуват, време е да завъртим часовника отначало, избирайки новите три победителя във „Фасада на сезона Пролет 2013“.

Нека припомним на уважаемото жури – всички вие, какви са условията за онлайн гласуването в конкурса. Както знаете „Фасада на годината“ е разделен на четири самостоятелни състезания – „Фасади на сезона“, съответно пролет, лято, последвани от есен и зима.

На този линк са подредени четиринадесет прекрасни и много различни сгради в пролетния етап. Ще забележите не само разнообразието от цветове и архитектурни хрумвания, но и категориите, в които попадат – жилищни, еднофамилни, многофамилни, административни, реставрирани, ново строителство –  изборът е голям и нелек.

Изберете най-красивата според вас фасада и гласувайте за нея еднократно от 31 март до 31 май, 12:00 часа на обяд.

В посочения ден фасадите, събрали най-много гласове на публиката, ще заемат първо, второ и трето място, както и ще се класират за финалния кръг от конкурса през март 2014 г.

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук: www.facebook.com.

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола!

Пролетта дойде, радвайте се от сърце!

Баумит пожелава успех на участниците във „Фасада на сезона – Пролет 2013“.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: