Измивайте и почиствайте икономично само с един воден резервоар

Eco-Technologies

Със системата Multiwash на Eco Technologies дейности като миене, промиване, почистване под високо налягане и промиване на канализацията се извършват икономично, пестейки ресурси, само с един резервоар за вода в комбинация със съответната приставка Ecotech.

Приставките могат да се използват с наличните превозни средства от автопарка, затова не е необходимо да закупувате нови. За да превърне тези превозни средства в машини за поливане и почистване, Eco Technologies разполага с богата продуктова гама.

Модулен дизайн

Особено през топлия сезон системата ecotech Multiwash е идеалното решение за всички дейности по поливане, миене, промиване и почистване с високо налягане. Системата е с модулен дизайн. Сърцето е многофункционален мобилен резервоар за вода, който може да се комбинира с предна миеща щанга Ecotech, рамо за поливане или Eco Kanalslpülgerät KSG. Стандартните резервоари се предлагат с вместимост между 300 и 2000 л, както и с размери по поръчка. Техният индивидуален капацитет е съобразен с максималното допустимо натоварване на осите на превозното средство.

Eco Technologies

Свързаната помпа с хидравлично задвижвана е проектирана в три версии в зависимост от приложението. Помпата за ниско налягане се използва за работа в диапазона на налягане от 0 до 20 бара. Това е идеалното налягане за поливане и миене. Средната помпа създава налягане до 50 бара и се използва за измиване и промиване. Използва се и за напояване на входове и изходи на строителни обекти за намаляване на праха. Помпата за високо налягане създава налягане до 200 бара и повече. Този тип помпа е подходяща за всички приложения, където трябва да се отстранят упорити замърсявания. Например на строителни обекти, улици, в подземни паркинги, шахти и т.н.

Практичните аксесоари, като самоприбираща се макара за маркуч с 20 м специален маркуч и ръчно копие, позволяват ръчно поливане и превръщат резервоара за вода Multiwash в мобилно устройство за почистване под високо налягане.

За почистване на пътища, площади или строителни площадки резервоарът за вода ecotech Multiwash може да се комбинира с предна миеща щанга ecotech.

Снимки: Eco Technologies

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: