Запечатване, почистване и окачване на тухлени фишове

Ако искате да запечатате своите тухлени фишове, ето как се случва това. Те са също така лесни за почистване и пробиване, ако желаете да закачите различни неща на стената. Грижата за тях е много по-лесна, отколкото си мислите.

Изсипете избрания уплътнител, използвайте четка, за да напоите тухлените фишове, оставете да изсъхне и нанесете втори слой по желание.

bricks

Ако изпръскате с храна, просто я избършете. След като изсъхне, стената е като нова.

Винаги първо измервайте, подгответе винтовете и дюбелите. Използвайте свредло за зидария. Поставете свредлото в точката за винта, пробийте стената, спрете на определената линия, поставете дюбела си и накрая завийте всичко на мястото.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: