pixel

Метрото наду цените на имотите

метро

Източник: trud.bg

Ръст на сключените сделки с недвижими имоти в София през тази година в сравнение с 2012-та очакват брокери. Политическата криза в страната не се е отразила на пазара до момента, съобщи Нова телевизия.

С появата на метрото крайните квартали на столицата стават по-желани не само заради по-ниските цени на имотите.

„Дори и квартали, които не са се ползвали с добър имидж, вече привличат хора с по-скромни възможности като една добра алтернатива на така наречените тузарски квартали, но пък те предлагат също близост до центъра, всичките комунални услуги, вече и там има паркове, големи магазини, строят се детски градини“, обясни експертът по недвижими имоти Калоян Богданов.

Все още обаче има какво да се желае и това е довозващият транспорт до метрото, отбелязват брокери.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: