pixel

„ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2014“ – Баумит

baumit

ОСТАВАТ БРОЕНИ ДНИ ДО ФИНАЛА НА КОНКУРСА „ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2014“, OТ Баумит

След няколко дни ще бъде обявена най-слънчевата фасада за сезон лято на 2014 г. избрана сред 14 от красиви по-красиви сгради.

Гласуващите, всички подкрепили с един клик най-хубавата според тях фасада на сайта, до сега са 392, извеждайки на първите три места красивите фасади по-долу.

Не забравяйте, уважаемо жури, изборът не е лек, а резултатите могат да се променят всеки момент, за това – бъдете активни и продължавайте да гласувате до 31.08.2014, до 12:00 часа на обяд!

Временно класиране:

baumit

С най-много гласoве на публиката, 118 до момента, е обект 3 – Многофамилна жилищна сграда с гаражи от категория Жилищни сгради – ново строителство, находяща се на адрес гр. София, ул. Софроний Врачански 147. Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е „София Проджект” ООД, проектант е арх. Мирела Стефанова, а инвеститор е „БГ Проджект” OOД. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силикатна мазилка.

baumit

На второ място във временното класиране, с 97 гласа на публиката, застава обект 6, Жилищна сграда – ново строителство находяща се на адрес: с. Марково, общ. Родопи. Заявител в конкурса е Арбитър EOOД, с проектант арх. Калоян Калчев. Инвеститор е Лъкшъри Българиан Естейтс EOOД, а изпълнител е Термобилд ЕООД използвал материалите – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка от Баумит.

baumit

На трето място, за сега, с 67 гласа е обект 16 – Резиденция учебен център от категория Административни сгради и хотели – ново строителство. Сградата се намира на адрес с. Съдиево, обл. Бургас. Инвеститор на обекта и заявител в конкурса е Севан ООД, проектант е aрх. Мирослав Бойчев, а изпълнител е Коди – 07 OOД използвал материали от Баумит – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка

Подкрепете любимата си фасада! Променете резултата на временното класиране като посетите сайта на конкурса и натиснете бутон „Гласувай“! Фасадите, събрали най-много ваши гласове ще се класират на първо, второ и трето място и ще участват на финалния кръг от конкурса през март 2015 г. Ако имате повече фаворити сред фасадите в лятната колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук.

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола!

Източник: Баумит

Баумит България

Baumit предлага всичко за фасадата - топлоизолационни системи, мазилки, бои. Топлоизолационните системи “Баумит” са икономически изгодни, трайни във времето и намаляват разходите за отопление до 50%.

Прочетете също: