pixel

„Фасада на сезона – лято 2013“ – Баумит

баумит

15 ДНИ ГЛАСУВАМЕ ЗА 15 ФАСАДИ!

Остава съвсем малко до финала на конкурса „Фасада на сезона – лято 2013“, oт Баумит

Големите жеги не сломяват ентусиазма на журито в конкурса на Баумит – тази година гласуващите са още по-активни в подкрепата си за слънчевите фасади! Петнадесет дни преди финала на етапа online гласове са подали 1450 от вас, публиката, извеждайки на първите три места красивите фасади по-долу.

Не забравяйте, уважаемо жури, изборът не е лек, а резултатите могат да се променят всеки момент, за това – бъдете активни и продължавайте да гласувате!

Временно класиране:

ЕР ТЕ КОНСУЛТ

Събрал до момента най-много гласа на публиката – 621 е обект 11, административна сграда, в град Пловдив, ул. Цар Асен 24. Проектант на сградата и заявител в конкурса е ЕР ТЕ КОНСУЛТ с архитект Радко Тодоров. Изпълнител на фасадата е АЙ ДИ ЕЛ а инвеститор е пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Използваните материали на Баумит са интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

JT Architects

На второ място във временното класиране, с 495 гласа на публиката, застава обект 4 жилищна сграда Formhouse, ново строителство, намираща се в  София, Горубляне, ул. Павел Красов 36. Проектант на сградата и заявител в конкурса е JT Architects с архитект Янита Тарабанова. Инвеститор и изпълнител е Бауформ ООД избрал материали от Баумит – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие С иликонова мазилка.

А.С.А.

На трето място, за сега, е обект 13, Къща за гости „Балкан“, подкрепена със 175 гласа на публиката. Къщата се намира в с. Валевци, община Севлиево.  Заявител в конкурса, както и изпълнител на фасадата е ВИП Билдинг ЕООД. Проектант е  Архитектурно-строителна асоциация А.С.А. с архитект Калин Тихолов. Инвеститор е Панацея комерс ЕООД. Използваните материали на Баумит са интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка.

Подкрепете любимата си фасада! Променете резултата на временното класиране като посетите сайта на конкурса и натиснете бутон „Гласувай“, еднократно до 31 август 2013 г., 12:00 часа на обяд. Тогава фасадите, събрали най-много ваши гласове ще се класират на първо, второ и трето място и ще участват на финалния кръг от конкурса през март 2014 г. Ако имате повече фаворити сред фасадите в лятната колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук.

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола!

Източник: Баумит

Баумит България

Baumit предлага всичко за фасадата - топлоизолационни системи, мазилки, бои. Топлоизолационните системи “Баумит” са икономически изгодни, трайни във времето и намаляват разходите за отопление до 50%.

Прочетете също: