pixel

Заповядайте на церемонията Dibla Design Awards

dibla

Разберете първи кои са победителите в годишните награди за интериорен дизайн в България на 13.03.2024г. Поръчайте покана от тук.

Наградите за интериорен дизайн Dibla Design Awards се открояват като ежегодно събитие, което признава и празнува отличните постижения в сферата на интериорния дизайн. Тази престижна церемония по награждаването привлича значителна аудитория, с над 1200 присъстващи всяка година, което подчертава нейното значение в индустрията.

Церемонията Dibla Design Awards е практична възможност за лесно и приятно създаване на полезни контакти и партньорства в най-подходящата за това атмосфера. За осма поредна година от екипа на Dibla са се погрижили истинските ценители на интериорния дизайн, стила и естетиката да могат лично да присъстват на церемонията и да съпреживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн заедно с най-известните и утвърдени творци в бранша. Празничната обстановка ще бъде допълнена от професионални водещи, приятна музика и коктейл с първокласни напитки. След официалната церемония ви очаква парти с подбрани DJ и музиканти, които ще се погрижат доброто ви и тържествено настроение да се засилят още повече.

Единична или двойна покана можете да закупите от сайта на цени от 70лв. и 120лв. до 4-ти март може да използвате промо код за отстъпка: DIBLADDA24. За повече информация следете сайта.

dibla

Разберете от първо лице кои са проектите, привлекли вниманието на авторитетното жури и спечелили гласовете им, като си подарите незабравим подарък – покана за събитието Dibla Design Awards 2023. С поканата си ще имате възможност да се срещнете със съревноваващите се творци в интериорния дизайн и представители на реномираното международно жури, което безпристрастно оцени най-добрите сред най-добрите, както и! Все по-разнообразният състав и все по-високото ниво на журито е красноречиво доказателство за непрестанно повишаващото се ниво на конкурса Dibla Design Awards.

С поканата си освен вълнението, което ще почувствате преди връчването на наградите, фирмите-партньори на Dibla са подготвили специално обособени зони, които ще докоснат сетивата ви по необикновен и различен начин. Очакваме ви на 13-ти март от 18:30ч. в зали 5 и 6 на Интер Експо Център!

Поканата ви дава възможност и за безплатен достъп през всички дни на изложенията Ваканция и СПА Експо и Експомебел  – само трябва да я покажете на входа.

На церемонията по награждаването Dibla Design Awards 2023 ще присъстват над 1200 специални гости – представители на българския делови елит и водещи медии, потенциални партньори, клиенти и инвеститори. Тази година мащабът е много по-голям, което дава възможност на най-добрите проекти в страната да достигнат до още по-голяма аудитория, а на вас присъстващите – да изпитате незабравими емоции!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: