pixel

Естетика и комфорт със системната платформа за врати Schüco AD UP

Schüco

Системата за врати Schüco AD UP е иновативна платформа, която може да се комбинира със системи за контрол на достъп.

Благодарение на 5-камерната си профилна структура, системата съчетава висока стабилност с отлични топлоизолационни характеристики. Специалната конструкция, съставена от три алуминиеви части, увеличава статичната устойчивост и я прави изключително надеждна не само за жилищни, но и за обществени сгради.

Schüco

Двойната зона на изолация, интегрираното средно уплътнение и изолацията на стъклопакета допринасят за термична оптимизация и увеличаване на енергийната ефективност.

Системата за врати Schüco AD UP се предлага в две строителни дълбочини – от 75 и 90 мм.

Schüco

Schüco AD UP 75 се характеризира със строителна дълбочина от 75 мм, видима ширина от 170 мм, дебелина на стъклопакета от 13 мм до 53 мм. Системата достига до коефициент на топлоизолация Uf=1,6 W/(m2K) и клас на защита от влизане с взлом RC2. Многообразните варианти на крилото и скритите панти, в комбинация с контрола на достъп, се грижат за голямата свобода при проектиране. Скритите панти, които позволяват ъгъл на отваряне 100°, са важен акцент при завършената естетическа визия на системата. Schüco AD UP 75 с централно уплътнение и безбариерен праг постига висока водоплътност – до 750 Pa.

Schüco

Schüco AD UP 75 има идентичен начин на производство като останалите системи за врати благодарение на подобния конструкционен принцип и използването на подобни части.

Системата Schüco AD UP 90  отговаря на високите изисквания за енергийна ефективност и дизайн. Строителната ѝ дълбочина е 90 мм, а дебелината на стъклопакета е до 68 мм, а коефициентът на топлоизолация Uf≥1,3 W/(m2K).

Иновативно при Schüco AD UP плътни врати е механичното захващане на панела чрез винтове (без залепване), като по този начин се гарантира сигурна, бърза и ефективна изработка.

Подробна информация можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.

Алукьонигщал

Алукьонигщал в България е лицензиран вносител на висококачествени профилни системи от алуминий, стомана и пластмаса за остъкляване на прозорци, врати, фасадни и покривни конструкции. Повече от 60 години компанията е партньор с SCHÜCO, световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи, и Jansen, специалист по стоманени профилни системи. Програмата й е насочена към най-високите изисквания в областта на строителството. Според конкретните изисквания, компанията предлага индивидуални решения за пожарозащита, димопреградност, защита от взлом и куршуми, контрол на достъп. Алукьонигщал предлага и продукти за слънцезащита на марката WAREMA- безспорния лидер в бранша. Това сътрудничество и иновативните разработки на продукти доведоха Алукьонигщал да стане технологичен и пазарен лидер. Вече 25 години компанията е на българския пазар и наред с търговската си дейност, предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта. Съвместно с партньорите си фирма Алукьонигщал участва в развитието и изграждането на съвременния архитектурен облик на столицата и страната като участва в изграждането на множество знакови административни и търговски обекти. Доказателство за успешното й развитие са примери като: летище София, МОЛ София, МОЛ Варна, централата на Асет Банк, офис-сгради на Райфайзенбанк, Параден вход на Президентство на Република България, Централни хали, Бизнес парк София, офис-сгради и шоурумове на Mercedes, VW и BMW, множество хотели по българското Черноморие, планински ваканционни комплекси и много др.

Прочетете също: