pixel

Ефективна абсорбция на неприятни миризми от Geberit

DuoFresh-Modul

Лошите миризми в банята са винаги неприятни и не могат ефективно да се премахнат с ароматизирани свещи и спрейове. За устойчивото отстраняване на миризмите немската компания Geberit Разработва системата DuoFresh, която беше представена за първи път на изложението ISH 2011. Осем години по-късно Geberit представи модул DuoFresh, като акцентът е върху „модул“.

DuoFresh-Modul

Модулът DuoFresh е по-гъвкав от старата комбинация със Sigma40 плоча за вграждане и може да бъде инсталиран във всички нови скрити казанчета Sigma. Така отпада необходимостта от специални монтажни елементи за санитарните помещения. Единствената предпоставка за инсталирането на модула Geberit DuoFresh е свързване към тоалетната.

DuoFresh-Modul

Модулът DuoFresh се предлага в две различни версии: класическият вариант се активира ръчно чрез външен превключвател, например ключа за осветлението. Комфортната версия автоматично започва извличането на миризма чрез вграден сензор. В допълнение, тя предлага светлинна индикация върху монтажната рамка и Bluetooth интерфейс.

DuoFresh-Modul

За още по-голяма свежест в банята, модулът DuoFresh е оборудван и с гнездо за ароматизатор, които постепенно отделят свеж аромат във водата за изплакване.Това решение е не само по-хигиенично, отколкото ароматите за окачване в тоалетната, но благодарение на невидимото съхранение в резервоара изглежда по-добре.

За повече информация: Geberit

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: