pixel

Леки и стабилни алуминиеви сандвич панели

Metawell

Компанията Metawall®, специализирана в облицовката на фасади, предлага олекотените алуминиеви окачени фасади. Алуминиевите фасади имат опростен дизайн, изработен от леки, но здрави алуминиеви сандвич панели. Фасадите със задна вентилация също могат да се реализират с панелите Metawall®.

Алуминиевите сандвич панели са създадени чрез непрекъснат производствен процес, който позволява изработването на необичайно големи фасадни елементи с плоски повърхности.Тъй като панелите остават стабилни по отношение на размерите си, нуждата от подконструкция е по-малка.

Защитата на сърцевината от корозия осигурява висока устойчивост на корозия на целите панели, които могат да се рециклират на 100%, без предварително разделяне на материала.

Цветове

Предлагат се различни цветове, включително RAL, NCS, BS, Pantone и цветове металик, както и възможност за индивидуални цветови схеми. За разлика от други сандвич панели, панелите Metawell® могат да бъдат прахово боядисани по заявка – така че е възможно и индивидуално оцветяване дори за по-малки количества.

Metawell

Предимства:
– алуминиеви сандвич панели с вълнообразно ядро за големи фасадни елементи;
– намаляване на теглото благодарение на леката конструкция;
– икономичност, благодарение на по-големите размери и нуждата от по-малко подпорни конструкции за големи фасадни елементи;
– устойчивост благодарение икономията на суровини и възможността за пълно рециклиране (без предварително разделяне на материала);
– отлична защита от корозия (също и на ядрото).

Снимки: Metawell

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: