pixel

Новопостроеният участък Буховци – Белокопитово от автомагистрала „Хемус“

Днес, 18 октомври, министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков открива новопостроения участък Буховци – Белокопитово от автомагистрала „Хемус“. Церемонията е от 11:30 часа в началото на новия 16,3-километров участък при пътен възел „Буховци-север“. В нея участват също заместник-министър Захари Христов и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Иво Иванов.

Hemus

На събитието са поканени да присъстват областните управители на Шумен – проф. Христо Христов, и на Търговище – Станимир Парашкевов, кметове на населени места от района и представители на браншови организации.

Изпълнител на строителството на обекта е ДЗЗД „Хемус-16320“. Строителният надзор е осъществен от ДЗЗД „Консултанти Хемус 2 – 2016“.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: