pixel

Дискусия за инвестиционни възможности в рамката на инициативата JESSICA в България

дискусия

Източник: vestnikstroitel.bg

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще открие днес дискусия на тема „Инвестиционни възможности в рамките на инициативата JESSICA в България. Тя ще се проведе  в Гранд Хотел София, зала София.

Пред участниците във форума представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Европейската инвестиционна банка, Регионален фонд за градско развитие и Фонд за устойчиво развитие на София ще представят постигнатия напредък и следващите стъпки в изпълнението на програмата.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: