pixel

ЧЕЗ и КСБ обсъдиха възможността за по-бърза реализация на инвестиционните проекти

чез

Източник: cross.bg

Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал и председателят на Камарата на строителите в България (КСБ) инж. Светослав Глосов обсъдиха на работна среща възможностите за облекчаване на съгласувателните режими с цел съкращаване на сроковете при реализацията на инвестиционни проекти.

„За нас е изключително важно да поддържаме партньорски и прозрачни отношения с бизнеса. Ние сме доставчик на жизненоважна услуга и осъзнаваме своя ангажимент пред обществото и икономиката на страната. Готови сме да търсим решения за всеки казус в рамките на нашите компетенции“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

„Оптимизирането на процедурите е от изключително значение за строителните фирми, защото това ще позволи по-бърза реализация на инвестиционните проекти на строителните предприемачи в труден за тях период“, заяви Светослав Глосов, председател на КСБ.

Подобряването на комуникацията с деловите среди е сред приоритетите в политиката на ЧЕЗ от началото на годината. През юни мениджъри и експерти на компаниите от групата на ЧЕЗ разговаряха с над 250 бизнесмени от различни райони на Западна България.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: