pixel

Строят водопровод за над 7 млн. лв. в Благоевград

вода

Източник: standartnews.com

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов и ръководителят на управляващия орган по ОП „Околна среда“ Малина Крумова направиха първа копка на изграждането на водопровод и канализация по бул. „Пейо Яворов“.

Проектът е на стойност 7 233 900.52 лева, ще бъде изградена 4.1 км канализационна мрежа и 1.3 км водопроводна. Сътрудничеството и ползотворното взаимодействие между органите на централната и местна власт водят до такива успешни реализации на проекти, подчерта Крумова.

Кметът Камбитов пожела на изпълнителите и проектантите да завършат обекта безпроблемно и в срок. Предстои преасфалтиране на тази пътна отсечка, както и изграждане на кръгово кръстовище. Партньор на община Благоевград по изпълнението на проекта е „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: