pixel

Булевард „Драган Цанков“ в София ще е готов в сряда

Драган Цанков

Източник: publics.bg

Булевард „Драган Цанков“ в частта си от телевизионната кула до булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“ ще бъде завършен в сряда, съобщи кметът на Столицата Йорданка Фандъкова.

Ремонтът на булеварда беше част от реконструкцията на кръстовището при Телевизионната кула, където пресичането на „Драган Цанков“ с бул. „Пейо Яворов“ става на две нива. Последният минава в траншея под кръгово кръстовище. Средствата, похарчени за целия обект възлизат на 26 млн. лева.

Изпълнител е „ГБС-Инфраструктурно строителство“. 2,5 млн. лева струваше рехабилитирането на орсечката до Перловска река, включително и реконструкцията на моста над нея.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: