pixel

Боядисайте качествено влажните и мокри помещения с Терафлекс® AQUARELLE PROTECT

марисан

Източник: Марисан

Терафлекс® AQUARELLE PROTECT представлява професионална латексна боя за влажни и мокри помещения. Нейната специализирана рецепта образува здрав водонепропусклив слой, който възпрепятства образуването на мухъл и плесени. Този продукт не позволява на конденза и влагата да се просмучат, но въпреки това позволява на стените да „дишат“.

Терафлекс® AQUARELLE PROTECT е устойчива на на почистване и позволява лесното отстраняване на петна от боядисаната повърхност само с помощта на влажна кърпа. Тази боя се характеризира с равномерна структура и траен матов ефект на фино кадифе. Можете да боядисвате с Терафлекс® AQUARELLE PROTECT върху основи като бетон, гипсови, варо-циментови мазилки и шпакловки, гипсокартон и много други, които се намират в кухни, бани, килери, перални, избени и санитарни помещения, обществени сгради и навсякъде където има високи хигиенни изисквания към покритието.

Този висококачествен продукт на Марисан е екологично безопасен, без вредни емисии, без разтворители и омекотители. Възможно е да се се тонира на системата Energy in colors в повече от 1960 цвята.

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: