pixel

Близо 3 млн. лв. ще струва спортният комплекс в парк „Възраждане“

sport

Близо 3 млн. лв. ще струва изграждането на спортния комплекс в парк „Възраждане“, става ясно от обществена поръчка, обявена от  „Спортна София 2000“.

Предвидено е многофункционалният спортен комплекс в парк „Възраждане“, Зона Б 5, да има няколко игрища – за футбол, мини футбол, тенис на корт, плажен футбол и две игрища за плажен волейбол. Планирано е да бъдат построени пързалка за кънки и хокей, игрище за стрийтбол с баскетболни табла, игрище за петанка, 8 тенис маси, едно игрище за деца и една детска площадка, съощава investor.bg.

Комплексът ще разполага с преместваеми трибуни за около 150 седящи зрителски места.

Предвижда се изграждането на алейна мрежа и настилки. Комплексът трябва да е достъпен за хора с увреждания.

Проектът за изграждането на многофункционалния спортен комплекс включва изграждане на подземна и надземна инфраструктура (осветление, напоителна система, ВиК, ел. захранване на игрищата), както и залесяване.

Планираният бюджет за спортния комплекс е 2,8 млн. лв. без ДДС. Строителните фирми могат да подават оферти до 21 октомври 2014 г.

Строители.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: