pixel

Баущоф+Метал откри новата си база в София

Baustoff

Баущоф+Метал откри своята нова база в София с грандиозно събитие в петък, 28.02.2020, в новата база на Баущоф+Метал в София. Управителят на фирмата, г-н Борис Паков, и собственикът на Baustoff+Metall International, д-р Волфганг Кристинус, изнесоха приветствена реч.

Baustoff

Последва емоционално прерязване на лентата, с което новата база беше официално открита. Над 250 гости присъстваха на партито, което продължи с бляскаво светлинно шоу и звездно участие на Графа и Camino Band.

Baustoff

Baustoff+Metall GmbH е семейна фирма, основана в Австрия през 1965 г. с предмет на дейност търговия с метали, топлоизолации и материали за сухо строителство. Днес Baustoff+Metall International притежава 103 търговски филиала и 7 индустриални предприятия в 14 европейски държави, в които произвежда климатични тавани, метални окачени тавани, метални каси за врати, профили за сухо строителство, технически изолации. Компанията е пазарен лидер в Германия, Австрия, Бенелюкс и Централна Европа.

Baustoff

Оборотът на групата за 2019 г. надхвърля 830 милиона евро.

Марсил ООД е основано в България през 2000 г. , а от 2005 е част от групата Baustoff+Metall, като приема и нейното име. Българската компания е специализирана в търговията с изолации, окачени тавани, материали за сухо строителство, пожарозащита, звукоизолации и акустика, технически изолации, фасадни системи и др. Преминала през тежки изпитания на един развиващ се и уязвим към кризи пазар, тя никога не изневери на ценностите си – качеството на първо място, устойчивост и дългосрочно мислене в развитието – и в началото на тази година закономерно достигна до най-големия си успех до момента – изграждането и приемането в експлоатация на най-модерната търговска база за строителни материали в България.

Baustoff

Изпълнението на обекта отговаря на най-високите европейски стандарти и ще служи за еталон за всички бъдещи инвестиции на Baustoff+Metall в Централна и Източна Европа. Това постижение е особена гордост за българския екип, но то е и важно послание към всички български клиенти и партньори на компанията: най-високото качество не е привилегия само за далечните западни пазари, то е и тук, в България. Стига да искаме, можем да го имаме. Екипът на Баущоф+Метал има знанията, увереността и смелостта да инвестира в бъдещето, защото само инвестициите в качествено развитие могат да гарантират оцеляването и печалбите на всяка една компания.

Baustoff

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: