pixel

Атанас Буглов – Цената на успеха (ВИДЕО)

Wienerberger Bulgaria

За тринадесети пореден път инициативата „Лидерите, които строят“ срещна студентите с водеща фигура в строителния бизнес – Атанас Буглов,  управител на Wienerberger Bulgaria.

Атанас Буглов започва своята кариера като младши счетоводител във водещата консултантска компания – KPMG, където остава 6 години. Кандидатства за позицията ръководител на финансов отдел на Wienerberger Bulgaria, няколко месеца по-късно се среща с австрийската група и започва работа. „Беше любов от пръв поглед“ – казва той за компанията. – „И така вече 11 години.“

За успехът си той казва, че е работохолик, стои по 15-16 часа в офиса и може би това му е помагало да върви нагоре в кариерата си. Като управител той споменава няколко качества, които не иска хората от екипа му да притежават, едно от тях е лицемерието и създаването на интриги, които пречат на екипната работа. За него е важно да разговаря с колектива си и да намират изход от проблемите заедно, да анализира, да участва в работата с наставления, правилен стимул и приятелски отношения.

Като своя мечта в професионален план, Атанас Буглов се стреми към пазар, в който качеството е по-високо ценено от количеството, конкурентните фирми са партньори, а строителите се стремят към използването на по-добрите материали. На въпроса защо е избрал да участва в „Лидерите, които строят“ той отговаря – „Стимулира ме възможността да споделя опит“ и така той споделя два съвета към студентите, първият му го дава негов работодател относно презентационните умения: „Или грабваш вниманието на аудиторията през първата една минута или ги губиш до края, обмисли добре какво да кажеш в тази първа минута.“ С втория съвет завършва и последната среща от поредицата „Лидерите, които строят“: „Ако искате да сте успешни не губете своите лични ценности. Ако след 30 години се обърнете и не сте ги променили, значи сте постигнали успеха“ – споделя Атанас Буглов.

Wienerberger Bulgaria

jmdghjdgh

Wienerberger Bulgaria

gjsfjsfj

Wienerberger Bulgaria

gjsfjsfg

Wienerberger Bulgaria

Wienerberger Bulgaria

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: