Ardex представя Betonimage – модерни решения за бетонова визия

Ardex

Разнообразието от продукти предлага неизброими възможности за интериорни и екстериорни решения с индивидуален дизайн. Според собствените  представи Вие сами избирате  структурата и създавате ефекти.

Ardex

Ardex B 10 е фина шпакловка за изравняване на стени и тавани с уникален дизайн  на бетон. С нея се заглаждат, коригират и шпакловат бетонови повърхности, запълват се фини пукнатини и пори. С Ardex B 10 се извършва финишно шпакловане след козметика на бетона с дебелина на слоя от 0 до 3 мм. Изключителната устойчивост позволява както вътрешно така и външно приложение. Подходящи комбинации с Ardex F 3 и Ardex А 46.

Фасадна шпакловка за стени

Ardex

Ardex F 11 е бяла циментова шпакловка за стени и тавани. Тя е предназначена за структуриране на видими повърхности, напластяване и изравняване на видим бетон, груба зидария и мазилка. Устойчивостта на метеорологични условия я прави подходяща и за външна употреба. Фасадната шпакловка е идеална за ремонт на исторически сгради, за които дизайнът и оригиналната визия са от особено значение.

Възможни са комбинации с продуктите за бетон Ardex В 10, Ardex В 12 и Ardex В 14.

Декоративна шпакловка

Ardex

За запълване, ремонт и шпакловане на фасади и повърхности по стени и тавани  решението е Ardex F 3 Бяла циментова шпакловка за вътрешно и външно приложение. Тя е лесна за обработване, втърдява и изсъхва бързо без вътрешни напрежения и пукнатини и при дебели слоеве. ARDURAPID® – ефектът гарантира пълно кристално свързване на водата и бързо изсъхване. С Ardex F 3 се създава оригинален кадифен вид на повърхността съчетан с фината шпакловка за бетон Ardex В 10.

Шпакловка за чисти подове и стълби

Ardex

Ardex A 45 и Ardex A 46 са сиви циментови шпакловки за запълване на дупки, бързо изглаждане на неравности и изравняване на хоризонтални и вертикални бетонови повърхности, стълбищни стъпала и площадки. Те са лесни за обработване и бързо постигат годност за ходене и натоварване. ARDURAPID® – ефектът гарантира пълно кристално свързване на водата и бързо изсъхване.

Благодарение на своята устойчивост, разтворът Ardex A 45 е особено подходящ за възстановяване на износени и повредени стълбищни стъпала. С него могат да се изравнят и нивелират стъпала за стъпване и за сядане. Около 15 минути след нанасянето му могат да се оформят и ръбовете.

Нивелиране на подови повърхности

Ardex

Тънкослойната замазка Ardex K 80 е подходяща за изработване на използваеми слоеве в индустриални области на закрито. Тя е идеалното крайно покритие за избени помещения, спортни зали, предверия, тавански подове, гаражи и складови помещения. Характеризира се с  изключително висока якост и бързо достигане на годност за ходене и натоварване ARDURAPID® – ефектът гарантира пълно кристално свързване на водата и бързо изсъхване. Ardex K 80 е без пукнатини и при дебели  слоеве до 50 мм. За външно приложение се използва Ardex K 301.

Импрегниране

Ardex

Lithofin Fleckstop W е специален водоразтворим импрегнатор, който намалява  хигроскопичността, предотвратява проникването на вода, масла и мазнини и образуването на петна. Той прониква в порите на повърхността и веднага образува в капилярите много тънък, невидим филм.

Lithofin Fleckstop W служи за поддръжка на чувствителни на петна повърхности като подови настилки в кухни и трапезарии, както  и маси, работни плотове и др. Повърхностите могат да бъдат полирани, фино шлифовани или груби.

Подходящ за естествен камък, шлифован варовик и бетон, теракота, Cotto, хигроскопични, неглазирани плочки и др.

Ардекс

ARDEX произвежда специални продукти за строителството и строителна химия за следните области на приложение: плочка, фуга, под, стена и строителни продукти.

Прочетете също: