2 фирми в борба за ремонта при Водната палата в Пловдив

krustovishte

Две фирми ще се съревновават да получат изпълнението на кръговото кръстовище до Водната палата. Едната фирма е „Пътища“ АД, а другата „Пътинженеринг“, съобщи Plovdiv24.bg. Документацията с участниците по обществената поръчка беше отворена вчера.

В общинския бюджет за тази година са предвидени средства, около 900 000 лв., за изграждането на съоръжението. Тези дейности ще включват и преасфалтиране на бул. „Цар Борис III Обединител“ от бул. „Марица юг“ до бул. „Шести септември“.

Според идеята на общинската администрация изграждането на кръгово кръстовище при Водната палата трябва реално да покаже дали то ще е достатъчно за регулиране на трафика, или трябва да се направи т.нар. „пробив“ – например с надлез.

Източник: dir.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: